Papirne salvete su proizvod koji se standardno koristi u svim objektima u kojima se nude prehrambeni proizvodi. Pekare, restorani, prodavnice brze hrane, trgovinski objekti. Njihova primena je široka i uvek je neophodno imati kvalitetne papirne salvete u dovoljnoj količini.

Naše salvete su proizvedene od prvoklasnog papira koji je 100% od celuloze.

Nudimo vam dve standardne dimenzije salveta:

  • Papirne salvete 28×28
  • Papirne salvete 30×28

Izlazeći u susret potrebi za kontrolom i ekonomičnijom potrošnjom papirnih salveta a razumejući specifičnosti proizvoda, kreirali smo veće pakovanje  salveta prema vašim zahtevima. Jedno pakovanje sadrži 30 paketa od 100 komada salveta, odnosno 3000 komada salveta u jednoj transportnoj bali.

Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam pomoći da vaše usluge budu na najvišem nivou.

 

 

Zašto smo bolji od drugih?

  • Najbolja cena na tržištu!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!

 

Pogledajte i ostale naše proizvode za pekare ali i proizvode neophodne za Vašu trgovinu i poslovni prostor. Proizvodimo pakovanja i ambalaže za pekare, prodavnice brze hrane i sve objekte koje se bave prodajom hrane i prehrambenih proizvoda. Nudimo vam papirne kese i kutije za picu kao i kutije za poneti sa alufolijom, Pored ovih proizvoda nudimo vam i proizvode iz papirne galanterije, kancelarijski mateijal i ostale proizvode za poslovni prostor.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda!

Sve za Vas ima kod Nas!

 

 

salvete