fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Papirni ubrusi veleprodaja

papirni ubrusi veleprodaja

Potrošači su u konstantnoj potrazi za praktičnim i ekonomičnim rešenjima za brisanje i čišćenje, kakvi su upravo papirni ubrusi veleprodaja. Oni su jednako potrebni za poslovne prostore i domaćinstva, i predstavljaju odličan izbor koji će zadovoljava najšire potrebe. Ubrusi za jednokratnu upotrebu su idealno rešenje kada je u pitanju održavanje higijene. Napravljeni od visokokvalitetne celuloze, higijenski su i posle upotrebe se bacaju.

Oni su lako dostupni i jednostavni za korišćenje, što čini brisanje i čišćenje mnogo praktičnijim i efikasnijim. Aparati za ubruse doprinose njihovoj lakoj upotrebi, zbog čega je Vlaški Promet i aparate uvrstio u svoju ponudu. Tako se kompletira ponuda, kupac na jednom mestu nabavlja sve, a slogan “- “Kuća Vašeg brenda“, opravdano stoji uz ime naše firme.

Papirni ubrusi veleprodaja – Praktično i ekonomično rešenje!

Papirni ubrusi kakve veleprodaja Vlaški promet nudi, napravljeni su od visokokvalitetnog i izdržljivog papira koji je dizajniran za visoku upojnost tečnosti. Ovaj materijal je jak, ali i mekan na dodir, pružajući tako optimalne uslove čišćenja. Bez obzira na to da li je u pitanju brisanje površina, sušenje ruku ili uklanjanje tečnosti, papirni ubrusi će se efikasno nositi sa svim zadacima.

Papirni ubrusi u listicima

Papirni ubrusi u rolni i papirni ubrusi u listićima cena?

Kupovina ubrusa od papira je izuzetno ekonomična opcija. Kada se kupuju veće količine – papirni ubrusi veleprodaja, dobijaju se povoljnije cene po jedinici, što znači uštedu novca na dugoročnom planu. Takođe, papirni ubrusi za ruke dolaze u različitim pakovanjima, pa možete odabrati onu opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Vlaški Promet – Kuća Vašeg brenda

Papirni ubrusi imaju širok spektar upotrebe u svakodnevnom životu. Oni su idealni za brisanje površina, sušenje ruku, brisanje prolivenih tečnosti, održavanje sanitarnih prostorija – restorana, kafića, kancelarija itd.

Oni su pouzdan izbor za sve potrebe brisanja i čišćenja. Sa njihovim visokim higijenskim standardima, praktičnošću, ekonomičnošću i višenamenskom upotrebom, zadovoljiće sve zahteve kupca. Bez obzira da li je u pitanju poslovni prostor, ili se traži praktično rešenje za domaćinstvo, papirni ubrusi će pružiti optimalnu efikasnost. Iskoristite prednosti koje imaju papirni ubrusi, veleprodaja vam stoji na rasolaganju.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91