fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Toalet papir

toalet papir

Kad kupuju toalet papir za svoj dom ili firmu, koliko ljudi razmišlja o kvalitetu i njegovim osobinama. Verovatno ne svi, ali kvalitetan proizvod ovog tipa može napraviti veliku razliku u svakodnevnom životu. Upotreba belog toalet papira u rolni je ne samo higijenski, već i praktičan izbor. Važno je znati zašto je baš kupovina belog toalet papira u rolni najbolja opcija.

Beli toalet papir u rolni – Najbolji izbor!

Beli toalet papir u rolni je dobar izbor jer pruža nežnost i mekoću prilikom upotrebe, za razliku od papira koji je proizveden od recikliranog materijala. Ovi drugi moraju da se boje, i nikad nisu dovoljno meki, zbog čega ih kupci izbegavaju. Visoko kvalitetna tekstura belog toalet papira od celuloze smanjuje mogućnost iritacija i oštećenja kože.

Jedna od ključnih karakteristika, koja je važna za toalet papir, je njegova snažna apsorpcija. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu od kojeg je napravljen, ovaj papir brzo upija vlagu i ostavlja površinu suvom i čistom.

Vlaški Promet – Kuća Vašeg brenda

Kada se kupuje toalet papir cena igra važnu ulogu. Tako i treba da bude, jer je reč o potrošnoj robi, ali to ne znači da se treba odreći kvaliteta. Svaka rolna ima veliki broj listova, što znači da će jedna rolna trajati duže vreme, što omogućava da se uštedi novac dugoročno. Kupovina belog toalet papira u rolni, od celuloze, bez štampe i dodatog mirisa, je pametan izbor, koji pruža najbolji odnos cene i kvaliteta.

Neki kupci zahtevaju visoku estetiku svakog proizvoda koji kupuju, čak i kod kupovine toalet papira, i smatraju da mora biti ukrašen. Ovo se ne smatra razumnom kupovinom, jer štampa na papiru, bojenje, ili čak dodavanje veštačkih mirisa, značajno utiču na krajnu cenu proizvoda. Na posletku, takav, skuplji produkt, neće pružiti ništa bolji učinak od čisto belog papira kakav nudi veleprodaja Vlaški Promet.

toaletni papir za ugostiteljstvo

Estetski gledano, beli toalet papir u rolni doprinosi estetici kupatila, njegova čista i svetla boja daju osećaj svežine i čistoće prostoru. Osim toga, bela boja se savršeno uklapa u sve stilove uređenja, bez obzira da li je toalet moderan ili tradicionalan. Sjajno izgleda na držaču i doprinosi celokupnom utisku enterijera.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91