fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

O nama

Vlaški Promet d.o.o. osnovan je 1992 god. kao porodična firma. Od svojih početaka, poslovna delatnost  bila je usmerena na trgovinu papira za ambalažu i kancelarijskog materijala. Potrebe kupaca su se povećale kao i specifičnosti njihovih zahteva. Kao posledica razvoja tržišta i svesti o nužnosti brendiranja i štampanja ambalaža, 2009 god. pokrenuta je sopstvena proizvodnja. Šireći poslovanje uspeli smo da objedinimo sve proizvode kako bi izašli u susret različitim zahtevima klijenata. Od pakovanja i ambalaže za hranu, proizvoda za trgovinu i kancelarijskog materijala do proizvoda papirne galanterije i profesionalne hemije.

Uvek smo verovali da je kvalitet najvažniji u dugoročnom poslovanju. Zato sa ponosom govorimo da je prvoklasni papir od koga proizvodimo naše proizvode stigao iz renomiranih fabrika za proizvodnju papira iz Nemačke za koje smo uvoznici na našem tržištu. Mi brinemo o zdravlju kupaca naših klijenata, te za svaki materijal od kojeg stvarmo naše proizvode imamo sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti.

Naš moto: SVE ZA VAS IMA KOD NAS

Kredibilitet i izgrađeno poverenje su garant uspešne dugoročne saradnje. Zato se naše poslovanje zasniva na poptpunoj posvećenosti klijentu i stvaranju partnerskog odnosa. Kako su potrebe različite pokušavamo da izađemo u susret svim zahtevima naših klijenata. Zato smo kreirali asortiman proizvoda tako da naši klijenti mogu naći sve što im je potrebno na jednom mestu. Da li ste pekara, mesara, prodavnica brze hrane, ugostiteljski ili trgovinski objekat kod nas ćete pronaći sve proizvode za pakovanje hrane ali i neophodne proizvode za trgovinu i održavanje higijene poslovnog prostora.

Vlaški Promet d.o.o. zapošljava 22 radnika i zauzima važno mesto na tržištu proizvodnje ambalaže od papira zahvaljujući profesionalizmu svojih radnika. Razvili smo distributivnu mrežu na teritoriji čitave Vojvodine što omogućuje pouzdanost i kratak rok isporuke. Naši komercijalisti vas podsećaju o rasporedu tako da naši klijenti ne moraju da brinu da li su napravili narudžbu ili ne. Pogledajte klijente sa kojima sarađujemo i proverite zašto smo najbolji na tržištu.

Stvaramo kvalitet za zadovoljstvo vaših kupaca!

SVE ZA VAS IMA KOD NAS!

Direktor Vlaški Promet d.o.o.:

Slobodan Stepanov

Proizvodnja i veleprodaja

Proizvodja se prostire na 620 m2 pod halom i oko 400 m2 magacinskog prostora.350 m2 ima u okviru veleprodaje gde se nalaze kancelarije i magacini za smeštaj gotove robe.

Distribucija se vrši sa 4 dostavna vozila

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91