fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Kutije za hranu za poneti

vlaski promet Kutije za hranu za poneti

Važan deo ponude usluga u ugostiteljskim objektima, čine odgovarajuće kutije za hranu za poneti. Ambalaža za pakovanje hrane mora da odgovara potrebama korisnika usluga kao i onih koji tu uslugu nude. Takođe, one moraju biti sertifikovane kao zdravstvano ispravne, jer samo tako zaista zadovoljavaju sve potrebe.

Vlaški promet nudi upravo takve kutije za hranu, uz mnoge druge važne osobenosti. U ponudi postoje modeli kartonskih kutija koje su se na tržištu već dokazale, ali uvek mogu da se proizvedu i novi modeli. Izrađeni baš po dimenzijama i sa osobinama koje zahteva kupac.

Kutije za hranu za poneti

Sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda garantuje da je naša ambalaža za pakovanje hrane vrhunskog kvaliteta.

Njihova unutrašnjost može biti obložena aluminijumskom folijom. Tako je obrok u ambalaži zaštićen od svih spoljašnjih faktora, a ukus i hemijska struktura hrane ostaju nepromenjeni. To naši kupci odlično znaju, poput restorana “Ustanak” u Beogradu, i mnogih drugih.

Kutije za hranu sa štampom:

Odavno je poznato da funkcionalnost nekog pakovanja nije dovoljna, jednako je važan i izgled. Ambalaža za pakovanje hrane treba da bude lepa na oko, da kupac želi da je uzme u ruke. U našoj ponudi mogu se pronaći kutije sa univerzalnim grafičkim rešenjima, takođe, nudimo i štampu prilagođenu želji kupca.

Kutije za hranu za poneti

Zašto ne iskoristiti mogućnost i od kutije za hranu za poneti ne napraviti reklamu. Dobro dizajniran vizual na ambalaži, u koji god prostor da se unese, može uticati na još nekog da poruči hranu u istom restoranu. Veliki broj naših klijenata koristi ovu pogodnost koju imamo u ponudi i tako uvećavaju vrednost svog brenda. Svi brendovi koji drže do kvaliteta (McDonald’s, Arby’s, Subway…), imaju jedinstveno izbrendiranu ambalažu i to smatraju neizostavnim delom svoje usluge – sa razlogom.

Vlaški Promet – Kuća Vašeg brenda, ima najkompletniju ponudu najrazličitije kartonske ambalaže i papirne galanterije, u šta se možete i sami uveriti. Ukoliko ste se odlučili da poručite neki od proizvoda, ili imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas, naša služba komercijale Vam je na usluzi.

Radujemo se saradnji sa svakim novim klijentom, to nam je dokaz da pratimo trendove i izrađujemo kvalitetne proizvode koji su u skladu sa potrebama današnjeg tržišta.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91