fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Kutije za palačinke

Kutije za palačinke


Kutije za palačinke, za razliku od kesa za palačinke, predstavljaju premijum proizvod i služe za pakovanje poslastica sa bogatijim nadevom. Dodatna zaštita potrebna je i kad palačinka na sebi ima dekoraciju, koju je potrebno sačuvati, kako bi konzument maksimalno uživao, ne samo u ukusu, već i u vizuelnom elementu obroka.

Palačinke su izuzetno popularna poslastica koja zadovoljava svačije nepce. Bilo da su slane ili slatke, tradicionalne ili moderne, palačinke su ukusni zalogaji koji donose radost i užitak. Kad se kupac odluči za premijum palačinku, ambalaža mora da odgovara kvalitetu porudžbine, i tako se ukupna prezentacija usluge diže na sasvim novi nivo.

Kada se radi o pakovanju hrane, izgled igra ključnu ulogu u privlačenju kupaca

Kutije za palačinke mogu biti elegantno dizajnirane, da izazovu osećaj luksuza i visokog kvaliteta. Kombinacija pažljivo odabranih boja i sofisticiranog dizajna, učiniće ovu ambalažu vizuelno privlačnom. Vlaški Promet posebnu pažnju posvećuje štampi ambalaže, a mogućnosti koje proizvodnja nudi, gotovo da nemaju granice. I najzahtevniji kupci pronaći će odgovarajuću ambalažu za svoje proizvode, zbog čega naša firma i jeste kuća Vašeg brenda.

Premijum izgled kutije za palačinke pruža kupcu utisak da je reč o posebnoj vrsti poslastice, koja je vredna njegove pažnje

Pored estetike, ova vrsta ambalaže pruža vrhunsku zaštitu za hranu. Izrađena od čvrstog kartona, eko-friendly materijala, koji osigurava da palačinke ostanu sveže, ukusne i bez bilo kakvih promena na njima nakon transporta. Unutrašnji sloj kutije obložen je aluminijumom koji zadržava toplotu, čime se održava idealna temperatura obroka. Ovo je ključno za očuvanje teksture i ukusa, sve do trenutka kada budu servirane.

Ono što najviše brine kupce, jeste da li je ambalaža zdravstveno ispravna. Sva ambalaža za hranu, koja se proizvodi u pogonu Vlaški Promet, ima sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti. Dokument je izdao Institut za javno zdravlje Vojvodine, jedna od najeminentnijih institucija ovog tipa u državi. Svaki kupac kutija može dobiti kopiju sertifikata.

Kutije za palačinke takođe nude praktičnost. Svojom dobro osmišljenom strukturom, kutije se lako sastavljaju i zatvaraju, čime se olakšava proces pakovanja. One su i prilagodljive, mogu se personalizovati sa logotipom, nazivom ili drugim dizajnom koji predstavlja brend palačinki. Ovo pruža dodatnu vrednost jer stvara prepoznatljivost i proizvodu daje marketinški impuls.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91