fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Ulošci za escajg

ulosci za escajg

Papirni ulošci za escajg su tanki omoti u koje se smeštaju pribori za jelo, koriste se u restoranima, hotelima, picerijama i drugim ugostiteljskim objektima. Osnovna im je uloga u održavanju higijene, odnosno zaštiti čistih escajga od kontaminacije. Kao i slični proizvodi u ugostiteljstvu, i ovaj može služiti svrsi promovisanja brenda i stvaranju dodatne estetike u ugostiteljskom okruženju.

Ovi ulošci igraju ključnu ulogu u održavanju higijene, sprečavaju direktni dodir između escajga i osobe koja ih postavlja na sto, ujedno su i barijera sa površinom stola ili poslužavnika. Na taj način je escajg zaštićen od moguće kontaminacije, a gostima sa pruža dodatna sigurnost prilikom konzumiranja hrane. Proizvod je namenjen za jednokratnu upotrebu, čim gost restorana iz njega izvadi pribor za jelo, papirni omot se baca.

Ulošci za escajg pružaju zaštitu od ogrebotina, mrlja i oštećenja

Futrole stvaraju barijeru između pribora za jelo i tvrdih površina, čime se sprečava habanje i oštećenje dragocenog escajga. Pored toga, ulošci mogu apsorbovati višak vlage ili masnoće, čime se čuva kvalitet escajga tokom upotrebe.

papirni ulosci za escajg

Promocija brenda na papirnim omotima postala je neizostavan detalj kod ugostitelja

Papirni ulošci za escajg takođe imaju marketinšku ulogu. Na njima je moguće štampati logo i ime ugostiteljskog objekta, kao i kontakt informacije restorana ili hotela. Ovo pruža jedinstvenu priliku za brendiranje i promociju ugostiteljskog objekta, kako to čini Restoran Pizzeria Golub. Gosti, dok raspakuju svoj escajg, neizbežno će primetiti svaki detalj odštampan na futroli, što doprinosi prepoznatljivosti i stvaranju pozitivnog utiska.

Neizostavno je napomenuti, da ulošci za escajg dodaju poseban estetski element u ugostiteljskom okruženju. Oni mogu biti dizajnirani sa atraktivnim bojama, uzorcima ili umetničkim detaljima kako bi doprineli ukupnom vizuelnom utisku za stolom i tokom posluživanja hrane.

Estetski privlačni ulošci za escajg stvaraju elegantnu atmosferu i mogu poboljšati celokupno iskustvo gostiju. To posebno dolazi do izražaja kad se kombinuju sa jednako brendiranim papirnim podmetačima za stolove i drugom sličnom galanterijom koja se takođe može pronaći među proizvodima Vlaški promet dooKuća Vašeg brenda.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91