fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Kartonski nosači za čaše

kartonski nosači za čaše

Kartonski nosači za čaše su praktični proizvodi koji se sve više koriste u ugostiteljskoj industriji, na događajima, ili okruženju sa velikom frekvencijom ljudi. Ovi nosači pružaju siguran i efikasan način transporta čaša, čime olakšavaju organizaciju i serviranje dva pića. Uzimajući u obzir nekoliko ključnih karakteristika, ova vrsta ambalaže postaje sve popularniji izbor za ugostitelje i organizatore dešavanja.

Najvažnija karakteristika kartonskih nosača za čaše je siguran transport

Dizajn omogućava čvrsto držanje dve čaše od mekog materijala, tokom njihovog prenošenja. Tako se sprečava moguće prosipanje tečnosti ili lomljenje čaše. Nosači su izrađeni od čvrstog kartona koji pruža stabilnost i sprečava sudaranje dve čaše. Ovo je ključno kod dostave, jer se napitci najčešće nose uz drugu ambalažu i važno je da ostanu uspravno.

kartonski nosači za čaše
Bocelli Pizza Temerin

Kartonski nosači za čaše dolaze sa dimenzijom otvora koji odgovaraju standardnim čašama za točenje sokova. Baš onim koje, uz svoje sokomate, veliki brendovi nude restoranima brze hrane i objektima gde se toči piće za poneti (voda, sok, kafa, limunada).

Kartonski nosači za dve čaše su najčešće tražen proizvod ovog tipa

Za jedno piće držač nije potreban, retko se poručuju tri i više sokova od jednom, ali se zato u paru pića prodaju učestalo.

Neizostavno je pomenuti drugi najvažniji aspekt ovog proizvoda, a to je specifično oblikovan prostor za marketinške poruke. Od kako postoji prodaja postoji i brendiranje proizvoda, više artikala sa reklamom znači bolju prodaju. Ugostitelji koji drže do promocije svojih usluga raduju se kad pronađu nov način za reklamiranje uz mala ulaganja. Da uz uslugu, gostima daju i brendirano pakovanje.

kartonski nosači za čaše

Pored četiri bočne strane, kartonski nosači za čaše imaju jedinstveno iskrojenu gornju površinu. Dva otvora za čaše mogu se kreativno iskoristiti kako bi se ponudilo zanimljivo, drugačije grafičko rešenje. Tako oblikovana reklama, pokazalo se, ostavlja najbolji utisak na konzumente i čini da se o njoj razgovara. Brendiranje ovog proizvoda može marketinški podupreti prodaju napitaka, ali i drugih proizvoda u ponudi restorana.

Jednostavnost upotrebe je još jedna prednost kartonskih nosača za čaše. Oni se lako sastavljaju i mogu se brzo postaviti u kutije ili u transportne kese. Takođe, napravljeni su od kartona koji se sa lakoćom reciklira, što smanjuje zagađenje životne sredine. Vlaški Promet u svojoj proizvodnji ima veliki broj upravo takvih artikala, zato i kažemo da smo – Kuća Vašeg brenda.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91