fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Kese za palačinke

kese za palačinke

Kese za palačinke, ili fišek za palačinke, proizvod je koji je neizostavan kad se govori o pakovanju i lakšem konzumiranju omiljene poslastice. Restorani brze hrane ih koriste za dostavu palačinki, ili kad je porudžbina za usput.

Prodaja palačinki, bilo slanih ili slatkih, poslednje dve decenije uzela je maha i gotovo da nema naseljenog mesta u Srbiji bez ugostiteljskog objekta koji ih ima u ponudi. Njihovo pravilno pakovanje je ključno za očuvanje svežeg ukusa i teksture. Upravo tu ulogu ima kesica za palačinke, praktično rešenje koje omogućava da palačinke dostave do poručioca, i da se iz njih konzumiraju.

Osnovna prednost kese za palačinke je niska cena

Kako u njih staju palačinke složene na osminu kruga, jasno je da su one namenjene za one palačinkarnice koje poslužuju ovu poslasticu sa manje nadeva. Bez obzira na to da li se poslužuju slatke ili slane palačinke, kesa za njih je idealna za konzumaciju “s nogu”. Takođe popularne su kod ugostitelja koji u ponudi imaju palačinke nižeg cenovnog ranga, gde nije potrebna kutija, kako bi proizvod ostao ekonomičan.

Posebno su dizajnirane da ne dozvole curenje sadržaja iz palačinki, i da obezbede zaštitu od spoljnih uticaja kao što su vazduh, vlaga i mirisi. Napravljene su od kvalitetnog nepromočivog papira, a dizajnirane tako da ima dovoljno prostora da se smesti jedna palačinka. Savršena veličina garantuje da se palačinka neće deformisati ili oštetiti.

kese za palačinke

Ekonomičnost je najvažnija. Umanjenje troškova, uz zadržavanje kvaliteta i funkcionalnosti važno je u svakom biznisu. Papirni fišeci idealan su proizvod jer imaju izrazito nisku nabavnu cenu, a nude dosta. Takođe, zbog male mase skladištenje istih u velikoj količini nije nikakav problem. Mogu stajati pri ruci, uvek čisti i spremni za upotrebu.

Vlaški Promet – Kuća Vašeg brenda

Ekologija je neizostavan aspekt poslovanja u moderna vremena. Papirne kese za palačinke su biorazgradiv proizvod koji se može i reciklirati. Ovo smanjuje negativan uticaj na životnu sredinu i pomaže u očuvanju prirodnih resursa. Korišćenje ekološki prihvatljivih proizvoda, kakvih proizvodnja Vlaški promet ima mnogo, može poboljšati imidž brenda i privući ekološki osvešćene potrošače.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91