fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Papirni podmetaci i ulosci za escajg

Ulosci za escajg

Papirni podmetači i ulošci za escajg su proizvodi koji se standardno koristi u sve većem broju restorana u kojima se poslužuje tj servira hrana.Ova dva proizvoda polako postaju neophodnost svakog ozbiljnijeg restorana ili ugostiteljskog objekta koji vodi računa o svojim gostima.

Novi trendovi polako dolaze i kod nas a ovaj će svakako promeniti pristup prema gostima.Ponuda je sve veća pa tako i mogućnost biranja u kojem će objektu dobiti najbolju kako hranu tako i uslugu.

Ova dva proizvoda su podržana Hccp standardom i svakako dodatno čine da pribor i sto na kojem treba da se servira hrana budu maksimalno čisti kako bi gost mogao da  bude bezbrižan i da se prepusti pravom uživanju.

Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam pomoći da vaše usluge budu na najvišem nivou.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Najbolja cena na tržištu!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!

Pogledajte i ostale naše proizvode za pekare ali i proizvode neophodne za Vašu trgovinu i poslovni prostor. Proizvodimo pakovanja i ambalaže za pekare, prodavnice brze hrane i sve objekte koje se bave prodajom hrane i prehrambenih proizvoda. Nudimo vam papirne kese i kutije za picu kao i kutije za poneti sa alufolijom, Pored ovih proizvoda nudimo vam i proizvode iz papirne galanterije, kancelarijski mateijal i ostale proizvode za poslovni prostor.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda!

Sve za Vas ima kod Nas!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91