fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Papirni podmetači za stolove

Papirni podmetaci za stolove vlaski promet novi sad

Jedna od prvih stvari koju osoba primeti kad uđe u ugostiteljski objekat, i sedne za svoj sto, jesu papirni podmetači za stolove. Oni su popularan dodatak u restoranima širom sveta, a gostima su važni jer garantuju higijenu, odnosno da je sto čist. Pored toga štede vreme ugostiteljima, kad gost ustane, stari podmetač sa baci, površina prebriše i postavi novi podmetač, i već nakon par sekundi sto je spreman za nove goste. Takođe, oni mogu biti korisni i na druge načine, da štite stolove od mrlja i ogrebotina.

Praktičnost je prva stvar koja odlikuje proizvod poput papirnih podmetača za stolove

Uz to, papirni podmetači za stolove su vrlo jeftini, zato se najčešće nabavljaju u većim količinama, što restoran obezbeđuje na duže vreme. Njihovo korišćenje ukida potrebu za platnenim stoljnacima, što donosi dodatne uštede.

Papirni podmetaci za stolove vlaski promet

Podmetači su mnogo više od jednostavne zaštite stola

Restorani često koriste podmetače za stolove kao marketinški alat. Na podmetačima se može štampati logo restorana, kontakt informacije ili promotivne poruke. Ovo pruža priliku za brendiranje restorana i stvaranje prepoznatljivosti među gostima.

Podmetači mogu imati i interaktivni karakter, ukoliko se na njima odštampaju zabavne igre, slagalice ili zagonetke kako bi se gosti zanimali do dolaska obroka. To je posebno važno ako je reč o ugostiteljskom objektu koji posećuju porodice s decom.

Jelovnici i druge korisne informacije mogu se naći na podmetačima.

Velika prednost papirnih podmetača je što oni svojom veličinom daju mogućnost štampe značajne količine informacija. Na njima se mogu naći kompletni jelovnici, karte pića, informacije o restoranu ili gradu u kojem se nalazi. Različite korisne informacije, specijalne ponude, dopadljive poruke, ili istorija samog objekta, gostima mogu biti zanimljivi za čitanje.

Papirni podmetaci za stolove

Ekološke prednosti takođe odlikuju ovaj proizvod, jer on može biti od recikliranog papira čime se umanjuje ekološki otisak. Takođe, podmetači se mogu ponovo reciklirati nakon upotrebe, što doprinosi očuvanju životne sredine.

Vlaški Promet – Kuća Vašeg brenda

Ukratko, papirni podmetači za restorane su više od običnih zaštitnih prekrivača. Oni su praktični, pružaju marketinške mogućnosti, mogu biti interaktivni i informativni, i imaju ekološke prednosti. Restorani širom sveta koriste ih kako bi poboljšali iskustvo gostiju, očuvali stolove i promovisali svoj brend. To najbolje mogu da potvrde naši zadovoljni kupci, poput restorana Petrus u Novom Sadu.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91