fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Kutije za kinesku hranu

Kutija za kinesku hranu

Kutije za kinesku hranu su postale standard pakovanja u gotovo svim restoranima azijske kuhinje. Ove kutije su dizajnirane posebno za čuvanje i transport obroka koji su rastresitog sastava. Njihov izgled, sem brojnuh prednosti i korisne funkcionalnosti, dizajnom upućuje da je reč o proizvodu sa dalekog istoka. Ove kutije izgledaju kao da su deo origami umetnosti.

Kutije za kinesku hranu mogu unaprediti svaku kulinarsku avanturu

Kvalitet i čvrstina su ključni faktori pri odabiru kutije za pakovanje hrane, a ova vrsta ambalaže ispunjava te kriterijume. Napravljene od visokokvalitetnog kartona i svojim dizajnom ne dozvoljavaju curenje sadržaja. Pored toga, unutrašnjost im je obložena aluminijumskom folijom koja utiče da se temperatura obroka očuva. Takođe, folija garantuje higijenski besprekorne uslove za smeštanje namirnica. Poklopac na kutiji omogućava bezbedno čuvanje i dostavu jela kao što su pirinač, povrće sa začinima ili usitnjeno meso. Mnogi restorani ovu kutiju koriste za dostavu pasti i drugih jela, koja zahtevaju čvrsto pakovanje.

Kutija za kinesku hranu
Restoran kineske kuhinje Ni Hao u Novom Sadu

Važan aspekt ove ambalaže svakako je zdravstvena ispravnost materijala od kojih je izrađena. To garantuju sertifikati koje je za naše proizvode, nakon laboratorijskih ispitivanja, izdao Institut za javno zdravlje Vojvodine. Svaki naš kupac može zatražiti na uvid, i dobiti, kopiju sertifikata, jer je Vlaški Promet – Kuća Vašeg brenda.

Još jedna prednost kutija za kinesku hranu je njihova praktičnost. Ove kutije dolaze u dve veličine, za veće i manje porcije. Ovo restoranima omogućava da lako prilagode svoju ponudu, po količini hrane, zahtevima kupaca. Pored toga, kutije za kinesku hranu su dizajnirane tako da se lako zatvaraju i otvaraju, čime se osigurava da obrok bude sigurno upakovan i spreman za konzumaciju. Hrana u kutiji, kad se zatvori, ostaje zaštićena od spoljnih uticaja, tako da namirnice zadržavaju svežinu i ne može doći do bilo kakve kontaminacije.

Ova vrsta pakovanja je izvanredan izbor za ljubitelje kineske kuhinje

Estetika je takođe bitan faktor prilikom odabira kutija za pakovanje hrane. Kutije za kinesku hranu često su dekorisane tradicionalnim kineskim simbolima, slikama, što daje autentičan i atraktivan izgled. Uz jednako pažljivo izabran logo i boje koje će biti odštampane na kutiji, mogu se postići zavidni rezultati u promociji brenda. Kao i kod druge kartonske ambalaže za hranu, mogućnosti reklamiranja ugostiteljskog objekta ograničene su isključivo maštom dizajnera.

Napokon, ekološka svest postaje sve važnija za mnoge kupce. Proizvodnja ambalaže za kinesku hranu uključuje 100 odsto reciklabilni materijal, čime se smanjuje negativan uticaj na životnu sredinu. Odabirom ovih kutija, njihov korisnik je siguran da doprinosi očuvanju ekosistema planete, jer su i biorazgradive.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91