fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Kutije za pomfrit

Kartonska kutija za pomfrit

Kutije za pomfrit su široko prihvaćen i korišćen način pakovanja pomfrita, popularan u restoranima i prehrambenim objektima na svim meridijanima. Kartonske kutije ovog tipa vrlo su praktične, jer na okupu lako zadržavaju rastresit sadržaj poput prženih krompirića.

Još važnije je, što su kutije za pomfrit koje nudi Vlaški Promet, higijenski ispravne i nesumnjivo čuvaju hranu od spoljašnjih uticaja. Ovo garantuju sertifikati o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda, koje izdaje Institut za javno zdravlje Vojvodine, eminentna državna institucija.

Kutije za pomfrit fabrika novi sad
Fabrika – mašinerija dobrog ukusa

Kartonske kutije su praktične zbog izuzetno male mase, jednostavno se sklapaju, a još lakše odlažu jer zauzimaju malo prostora. One omogućavaju brzo pakovanje pomfrita, što je važno u okruženjima sa visokom brzinom usluge.

Imaju osobinu da čuvaju kvalitet i svežinu pomfrita

Svaki restoran treba da brine o ukusu hrane koju iznosi pred konzumente, uz to, potrebno je zadržati svežinu iste kad je reč o dostavi. Da bi se ispunili i ovi uslovi, u ponudi su kutije čija je unutrašnjost obložena aluminijumskom folijom. Higijena je vrlo važna kod pakovanja hrane, a kartonske kutije za pomfrit zadovoljavaju i najstrožije zahteve.

Kupac nije ograničen ni veličinom kutije, u ponudi ih ima nekoliko. Postoje čak i kutije sa poklopcem, što olakšava transport, ako kupac zahteva dostavu hrane. One su dovoljno čvrste, čime se smanjuje rizik od oštećenja sadržaja.

Kartonske kutije za pomfrit predstavljaju marketinški alat

Na kutijama se može štampati logotip, reklamna poruka restorana ili brenda hrane. Ovo pruža priliku za promociju, a tome pomaže atraktivan dizajn sa privlačnim grafikama, kako bi se privukla pažnja kupaca. Vlaški Promet kao proizvođač kutija, posebno stavlja akcenat na štampu, jer ona pruža brojne mogućnosti kupcima i daje šansu da ambalaža koju kupe bude jedinstvena.

Neizostavno je pomenuti i ekološke prednosti kartonskih kutija za pomfrit u poređenju sa nekim drugim. Izrađene su od kartona koji može potpuno da se reciklira. Time se smanjuje količina otpada, što doprinosi očuvanju životne sredine.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Odluka bi trebalo da je laka, kontaktirajte nas i poručite, jer mi smo kuća Vašeg brenda.

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91