fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Kutije za burgere

kutije za burgere vlaski promet


Kutije za burgere su posebno dizajnirana ambalaža čija je namena pakovanje i posluživanje burgera. One igraju važnu ulogu u očuvanju svežine obroka, praktičnom prenošenju i promociji brenda. Ove kutije se prave od kartona i imaju pet osnovnih karakteristika koje ih čine idealnim za pakovanje burgera.

Zdravstvena ispravnost kutije za burgere garantovana je sertifikatom Instituta za javno zdravlje Vojvodine

Ove kutije su pažljivo dizajnirane da odgovaraju dimenzijama standardnih burgera. Dovoljno su prostrane da se u njih smesti zemička sa mesom i svim prilozima, a istovremeno dovoljno kompaktne da se lako drže i nose. Ova optimalna dimenzija omogućava i praktičnost pri pakovanju.

Druga karakteristika je materijal od kojeg se kutije izrađuju, a to je čist, čvrst i otporan karton. Takav materijal pruža potrebnu čvrstinu i stabilnost kako ne bi došlo do oštećenja na obroku pri transportu. Takođe je važno napomenuti da je karton lagan i fleksibilan, što olakšava rukovanje kutijom.

kutije za burgere vlaski promet

Kutije za burgere su dizajnirane tako da se lako otvaraju, što omogućava lako i praktično pristupanje sadržaju. Poklopac se preklapa u nazad i tako postaje tacna za priloge (pomfrit, sosevi itd.). To je još jedna praktična namena ovog pakovanja koja omogućava korisnicima da uživaju u svojim burgerima.

Ventilacioni otvori na ambalaži pomažu u održavanju svežine burgera

Četvrta karakteristika je vrlo važna, ali je veliki broj proizvođača kutija zanemaruje, to je prisustvo ventilacionih otvora. Ovi otvori omogućavaju cirkulaciju vazduha unutar kutije, što pomaže u održavanju svežine hrane. Takođe, na ovaj način se sprečava kondenzacija koja može uticati na kvalitet obroka. Ventilacioni otvori su važni kako bi burgeri ostali ukusni i hrskavi nakon transporta ili dostave.

Poslednja u nizu važnih karakteristika je svakako mogućnost brendiranja kutije za burgere. Restorani, i pogotovo prodavci brze hrane, mahom koriste mogućnost promocije svog brenda na ovaj način. Karakteristične boje ugostiteljskog objekta, logotip, slogan ili neki drugi motivi mogu se naći na ovoj ambalaži. Brendiranje kutije pomaže u stvaranju prepoznatljivog identiteta i promociji prepoznatljivog kvaliteta među kupcima.

Kutije za burgere su neizostavna ambalaža u industriji hrane, samim tim i obavezan deo ponude ugostitelja koji nude burgere. Jedan od njih, kojeg ambalažom snabdeva Vlaški promet, je poznati novosadski restoran “Savoca“.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Kuća Vašeg brenda!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91