fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Kutije za pečenu ribu

kutije za pečenu ribu

Restorani koji u meniju nude riblje specijalitete važe za posebna mesta, koja okupljaju najzahtevnije gurmane, zato su kod dostave, kutije za pečenu ribu obazezan deo usluge. Riba je obrok čiji izgled je jednako važan kao i ukus, zato ne sme doći do njenog oštećenja prilikom transporta. Takođe, specifičan ukus ove hrane zahteva da se ona zaštiti od svih spoljnih faktora koji bi mogli promeniti osećaj na nepcu.

Da bi kutija za pakovanje pečene ribe bila adekvatna mora da zadovolji bar navedeni minimum zahteva. Ipak, proizvodnja Vlaški promet nudi i mnogo više kad je ova specifična vrsta ambalaže u pitanju.

Kutije za pečenu ribu su sigurna i praktična pakovanja koja čuvaju svežinu i ukus obroka

Vlaški Promet, za kutije iz svoje proizvodnje, ima sertifikate koji garantuju zdravstvenu ispravnost proizvoda izdate od strane Instituta za javno zdravlje Vojvodine. Tim dokumentima, i značajem koji ova institucija ima u državi, garantuje se da je ambalaža pogodna za pakovanje hrane. To je iskorak koji je naša firma napravila kako bi dokazala da je “Kuća Vašeg brenda“.

One su idealno ekološko rešenje koje omogućava sigurno čuvanje, transport i serviranje ovog ukusnog morskog ili slatkovodnog specijaliteta. Kvalitetan materijal garantuje čvrstinu kutije, i pruža zaštitu od spoljnih uticaja, kao što su vlaga, vazduh i mirisi. Na ovaj način se održava svežina ribe, a aluminijumska folija, kojom je kutija obložena iznutra, čuva toplotu i sadržaje da ne iscure.

kutije za pečenu ribu

Kutije za pečenu ribu su dizajnirane tako da obezbede praktično rukovanje i transport. Opremljene su sa sigurnim poklopcem koji sprečava curenje i održava integritet ribe tokom prevoza. Takođe, preklopni dizajn omogućava jednostavno otvaranje i serviranje ribe bez oštećenja.

Estetika i brendiranje su obavezan deo ove ambalaže

Kutije za pečenu ribu se lako brendiraju jer imaju velike čiste površine, što pruža različite marketinške mogućnosti i podiže vrednost proizvoda. Na kutijama se može naći logo sa imenom restorana, zanimljiva poruka ili ceo meni, koje pomaže u stvaranju prepoznatljivosti brenda i podstiče lojalnost potrošača.

Kartonske kutije su ekološki prihvatljivije od plastike ili drugih materijala. Karton je biorazgradiv i može se reciklirati, čime se smanjuje negativan uticaj na životnu sredinu. Kupci koji su ekološki osvešćeni, poput DTD Ribarstvo, preferiraju ove kutije zbog njihove ekološke održivosti.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91