fbpx

Radno vreme: Pon-Pet: 8:00 - 15:00;   Subota: 8:00 - 12:00   |   Tel: 063/777 92 91

Kese za dostavu

kese za dostavu

Papirne kese za dostavu hrane su sve popularniji izbor za restorane, brze hrane, pekara i drugih koji nude usluge hrane za poneti. Ova vrsta pakovanja ima niz prednosti u pogledu funkcionalnosti, zaštite hrane i održivosti.

Kese za dostavu su dizajnirane da obezbede praktično i jednostavno pakovanje hrane

One su idealne za različite vrste obroka, uključujući sendviče, peciva, pice, hamburgere i druge gotove obroke. Ove kese pružaju jednostavan način za pakovanje hrane i omogućavaju korisnicima da lako konzumiraju svoje obroke gde god žele.

papirne kese za dostavu hrane
Pupin Novi Sad

Papirne kese za dostavu hrane dolaze u različitim veličinama kako bi zadovoljile potrebe različitih vrsta hrane i porcija. One mogu biti manje veličine, idealne za pojedinačne porcije ili male obroke, kao i veće koje mogu da prime obimnije obroke ili više njih. Fleksibilnost u veličinama omogućava prilagođavanje kesama potrebama i zahtevima različitih restorana ili dostavnih usluga.

Ove vrste pakovanja koristi se i kao ambalaža za ketering jer poseduje važne karakteristike. Kese za ketering su lagane, lako se transportuju i ne dozvoljavaju prodiranje vlage u pakovanje, istovremeno zadržavaju sadržaj unutra. Tako se čuva integritet hrane i sprečava kontaminacija.

Vlaški Promet – Kuća Vašeg brenda

Izbor grafičkog dizajna i brendiranje kese za dostavu su neizostavan deo kupovine istih. Za relativno mala uložena sredstva dobija se reklama u rukama svakog kupca. One mogu biti štampane sa logotipom restorana, imenom ili promotivnom porukom, čime se stvara prepoznatljivost brenda i jača marketinška prisutnost. Dizajn kesa se može prilagoditi i estetski, odabirom boja i dodatnih detalja koji doprinose brendiranju i privlačnosti ambalaže.

Ne treba preskočiti ni ekološke prednosti kese za ketering, jer su izrađene od materijala koji se može lako reciklirati – papira. Kese su biorazgradive i manje opterećuju životnu sredinu u poređenju sa plastičnim alternativama. Odabir papirnih kesa podržava održivost i smanjuje zagađenje.

Uz sve navedeno, svako ko se bavi prodajom hrane za poneti, ili njenom dostavom, lako će zaključiti da treba da ih nabavi. Vlaški promet ima dug niz komintenata koji u redovnim intervalima poručuju kese za dostavu, ostvarite i vi kontakt.

Zašto smo bolji od drugih?

  • Imamo najbolje cene na tržištu!
  • Mi smo proizvođači i distributeri!
  • Sve što Vam je potrebno na jednom mestu!
  • Pouzdanost i kratki rokovi isporuke!
  • Pokrivenost u celoj Vojvodini!
  • 30 godina postojanja garantuje kvalitet!

Pozovite nas za najbrzi info!

Imate nedoumica oko dimenzija kutija, pitanja u vezi štampe ili Vas zanima koje bi bilo najbolje rešenje oko ambalaže za Vas…

Slobodno nas kontaktirajte.

 

info@vlaskipromet.rs    063/777-92-91